lauantai 6. maaliskuuta 2010

Vihdoinkin valmista

Hii... vihdoinkin sain ne valmiisi. Matleenan avustamana sain oikeat tiedot miten teen ja aikaisemmin on ollut jo kuvia puolivalmiista sukista.

Tässä sukat ovat jo saajansa jalassa joten hyvin sopii vai mitä! :DDDD
Sukat on tehty Novita Nalle Kukkaketo langasta ja väri ruusu.
Puikot 3 ja lankaa kului n.150g

Jos joku on oikein tarkka niin sukissa tapahtui virhe jota ei voi korjata :( Kun ostin langan kaupasta niin ostin ensin yhden kerän. Toista kerää en saanut samaa erää joten raidat eivät ole samassa järjestyksessä vaikka kuinka yritin :( Päävärit sain rinnakkain mutta välivärit vaihtoivat paikkaa. Kokeneemmat neulojat olisivat varmaan tienneet tämän asia mutta meille muille tämä on tärkeä huomio. Muista ostaa tarvittava määrä lankaa ja samaa erää niin värit tulevat samassa järjestyksessä. Ja on tärkeää muistaa myös aloittaa toinen sukka samalla tapaa.
Sukkien saajaa ei onneksi tämä asia isommasti vaivannut ja sukat kelpasivat. :D

Laitan vielä tähän uuden osoitteen josta voi käydä ihailemassa kaikkea kaunista.
Opri on lähtenyt maalimalle opiskelemaan ompelemista. Tässä nuoren tytön matkakertomusta ja liike mihin hän on mennyt harjoittelemaan. Käykää ihmeessä katsomassa niin kauniita pukuja :)

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kauniit sukat! Kiva tyttöämäinen väri! :) Eikä yhtään haittaa nuo "raitavirheet", en huomannut niitä ennen kuin sanoit, vaikka katsoin kuvaa suurennettunakin. Sitten, kun luin tekstisi, niin piti suurentaa uudestaan ja katsoa tarkasti, että huomasin.

Kahvinpapu kirjoitti...

Kauniit niistä tuli -ja arvatenkin lämpimät!
Ei tuota raita juttua huomaa edes -ei haittaa mitään!
Leppoisaa sunnuntaita!

tia kirjoitti...

Hienot sukat tulivat ja persoonalliset, ei tarvii raitojen olla samanlaisia.

Hilkka kirjoitti...

Upeat sukat:))Itse en ole koskaan tehnyt näin pitkiä.Ei nuo raidat haittaa yhtään, itse en raidallisesta langasta kutoessani hirmuisesti edes kohdalle osota kun sitten tulee niitä pätkiä ja menee hukkaan kallista lankaa.
Kiitos kun ryhdyit lukijakseni:)
Aurinkoista päivää tänään:))