sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kukkakorttia

Innostuin taas korttien tekemisestä, on hyvä välillä tehdä jotain muuta, niin näidenkin tekeminen tuntuu taas kivalta. Tämän kortti ei oikein meinannut onnistua millään. Kun kasasin kuvaa, tuntui lähes epätoivoiselta saada aikaiseksi kaunis kortti. Kukat eivät menneet kohdalleen ja kuvasta en saanut elävän näköistä millään. Onneksi kuitenkin löysin kauniit taustapaperit ja kuva rupesi elämään aivan toisella tavalla.


Tästä mallista olen tehnyt varmaan jo monta variaatiota, pidän tästä sillä siitä saa niin elävän näköisen pienellä vaivalla. Kortti on ihan näyttävän näköinen jo itsessään. Lisäsin kortin sisälle pienen uuden yksityiskohdan joka sopii kortin värimaailmaan ja tuo mielestäni siihen jotain uutta.
4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Todella kauniita 3d-kukkakortteja!
Kyllä tuollaisen mielellään antaa--ja saa--

Paulette kirjoitti...

Kiitos kommentista! Kauniita nuo 3D-kuvat, kun ne näyttävät niin eläviltä. Varsinkin kukkasiin ne sopivat erinomaisesti. Kauniita kortteja!

tia kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt. On se kummaa kun joskus tuntuu ettei millään meinaa saada sopivia värejä korttiin, minäkin monesti vaihdan taustapapruja ja korttipohjaakin niin sitten yks kaks onnistuu. Täälläkin on ollut eilen ja tänään kortteiluinnostus päällä.

Kahvinpapu kirjoitti...

Mielettömän kauniita kortteja molemmat! Ihania nuo 3d kuvat joita olet käyttänyt!