sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Pääsiäistauko

Tänään on Palmusunnuntai, meillä ei ole talossa pieniä lapsia eikä niitä taida olla noissa lähitaloissakaan kun ei ole käynyt virpojia. Omat lapset on jo isoja ja eivät moisesta piittaa, vaikka käyvät välillä kurkkaamassa saisiko jo virpojien palkkapussille mennä. Pääsiäisruoho on vähän onnettoman näköistä, toivottavasti se tässä muuttuu paremman näköiseksi. Muuten koristeet on laitettu ja Hilta lentää keittiön ikkunalla.

Hilta on ollut meillä varmaan jo 20 vuotta. Kaikki muut koristeet olisi voinut jättää pois mutta Hilta on pääsiäisenä lennettävä keittiön ikkunassa. Samoin toinen tärkeä koriste oli pääsiäispesä joka on taas roikkunut useimmiten olohuoneen ikkunassa. Sinne sitten pääsiäisaamuna on ilmestynyt munia. Pienempänä munia sitten etsittiin pääsiäisaamuna, niitä saattoi olla vaikka missä. Meidän perheessä pääsiäismunia syödään palmusunnuntaina ja seuraavaksi vasta pääsiäispäivänä. Nyt ei ole muutamaan vuoteen enää tarvinnut niitä piilotella :D
Pääsiäinen on minulle se suurempi juhla ja ens viikko on hiljainen viikko joten rupean viettämään jo pääsiäistä.

Oiken rauhallista pääsiäistä kaikille!Laitan tähän loppuun kuvan jo valmiista yhdestä sytomyssystä, toinen on kavennusvaiheessa ja saan sen varmaan pääsiäisenä valmiiksi.

1 kommentti:

tia kirjoitti...

On sitä varmaan täällä meilläkin ympäristön lapset kasvaneet ohi virpomisiän, luulin ettei kukaan tule, mutta kaksi tyttöä pelasti 12 jälkeen.
Hieno on Hilta kyllä sitä kannattaa lennätellä.
Rauhallista pääsiäisen aikaa sinullekin.