keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Vuoden viimeiset hetket

Tätä kirjoittaessa raketit paukkuu, kaupungin ilotulitus on jo ollut ja oli mielestäni todella hieno. Se saa riittää ilotulituksista, meillä ei tänä vuonna ostettu yhtään rakettia joten nautimme muiden raketeista. Toivottavasti ihmiset osaisivat olla varovaisia.

Kaunis kiitos kaikille täällä vieraileville ja kommenttia jättäneille, ilman teitä en ehkä olisi jaksanut pitää tätä yllä. Olen saanut teistä monesta uusia ystäviä, kiitos siitä :)

Mitään varsinaista uuden vuoden lupausta en anna sillä ne tapaa unohtua, mutta yritän kommentoida niitä blogeja joissa käyn ja toivottavasti löydän myös uuisa ihania tuttavuuksia.

Tarkoituksena oli laittaa Uuden Vuoden toivotukset jo paljon aikaisemmin muuta tämä meidän kone kävi tässä huollossa kun oli syönyt tukun viruksia sisuksiinsa ja menihän tuo näytönohjain vaihtoon.

Tämä on vuoden viimeisin taulu, se on lahjana henkilölle jonka syntymäpäivä on uudenvuodenpäivänä joten onnea Minnalle :) Keijuja keijunkujalle

Tämän ajatelman mukana haluan toivottaa kaikille
Rauhallista ja mukavaa vuotta 2009


Säilyttäköön Uusi Vuosi sen mitä rakastat
tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat
ja vieköön mennessään sen
mitä taakkana kannat

5 kommenttia:

saril kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta teidän perheelle!
Toivottavasti koira pärjäilee!!
Tiedän kokemuksesta, että uusi vuosi voi olla kamala paikka koiralle. Meidän edesmennyt koiramme pelkäsi todella paljon ukkosta ja ilotulituksia ja meidän uudet vuodet menikin sen kanssa aina perinteiseen tapaan autolla ajellen. Ajeltiin satoja kilometrejä koiran kanssa pahin pommitusaika, ainoa paikka missa koira rauhoittui. Rauhoittavista ei ollut mitään apua, vaikka niitä napsittiin päiviä etukäteen..:(
Nykyistä ilopilleriä koittaa varjella, ettei pelästyisi ja kokisi samaa..

Askartelurikasta vuotta 2009!
Ja kiitos kuluneesta vuodesta!

saril kirjoitti...

...niin ja piti sanomani, että todella kaunis taulu!
Sama pää kesät talvet, puolet unohtuu matkalla..:)))

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Sinulla on kaunis sivu. Kiitos ja Hyvää Uutta Vuotta 2009!

Matleena kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin ystäväni!

Melle ja minä kirjoitti...

Kaupungin ilotulitus oli tosiaan hieno. Siellä rantsussa olin katraani kanssa "pommitusta" katsomassa,Ihanaa uuttavuotta koko perheelle:o)