sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Haaste

Christmas Special CardChallenge 2008

Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 Ta
mpere


En ole erityisen innostunut haasteista tai se ei ole mun juttu. Taavan sivulla törmäsin tähän haasteeseen ja sitä ei mitenkään pystynyt ohittamaan. Tässä mun ensimmäiset kortit ja muutama vielä ehdin tehdä ennen määräaikaa.


Ja voihan näitä korttia sinne varmaan laittaa aina silloin kun omissa korteissa sopivia on, eli muulloinkin kunkin vain haasteena. Ja Taavan idea siitä että muissa sairaaloissa olisi vastaavaa on todella hyvä.


10 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Oletpa tehnyt ihania kortteja vauvoille! Tämä haaste on aivan paikallaan ja osallistuisin, jos olisin kortintekijä. Osallistun hyväntekeväisyyteen omalta osaltani mm. lähettämällä pieniä sukkia ja lapasia oman alueemme sairaalaan vauvojen osastoille.

Paula kirjoitti...

Todella suloisia kortteja olet tehnyt. Idea tuosta toisiin sairaaloihin lähetettävistä korteista on jo itämässä ja sitä kehittelen. Blogissani tulee olemaan varmasti juttua siitä ideasta jatkossa.

Maaret kirjoitti...

Kiva, että osallistuit;) Tämä haaste onkin saanut meidät joukolla mukaan :) Tays saa varmasti sadoittain kortteja!

Saron kirjoitti...

Ihania kortteja!!!

Kirsikka kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt!

Melle ja minä kirjoitti...

Ihana haaste ei ihme että se on innoittanut sinuakin kauniita kortteja tekemään:)

Taava kirjoitti...

Kiva, että tämä haaste sai sinutkin mukaan. Kauniita kortteja olet tehnyt.

saril kirjoitti...

Kauniita kortteja ja ajatus on todellakin hyvä..:)
Nuo "käsi" haaraniitit -vai napitko ne ovat -on tosi kivoja..:)

maiju kirjoitti...

Kauniita kortteja :)

Marjo kirjoitti...

Kaunis kiitos kommenteista ja kannustuksesta :)
Sari
Kädet ovat nappeja joita tuli yhden paketin mukana vahingossa, aikaisemmin en ole keksinyt niille käyttöä