tiistai 16. joulukuuta 2008

Joulukorttinen lomassa tehtyä

Tässä on mennyt jouluvalmisteluissa niin aika että en ole ehtinyt päivittämään ollenkaan. Joulukorttien lomassa tein muutaman tilaustyön.
Työkaveri jäi ansaitulle kesälomalle ja sen jälkeen eläkkeelle 20 vuoden työrupeaman jälkeen. Tein hänelle nämä kaksi korttia. Molempia oli kiva tehdä. Erityisesti pidän suuren ruusun helmiäistaustasta. Toivottavasti se erottuu kuvassa.


Cd- kortteja olen tehnyt vähemmän. Useimmiten olen tehdyt niistä tauluja. Tässä mulla on vielä paljon opittavaa Sarilta ja muilta jotka ovat tehneet näitä enemmän.


Alkuviikosta tein tämän muistokortin. Näiden tekeminen on aina vaikeaa, surun kanssa on jotenkin aina niin sanaton.

4 kommenttia:

saril kirjoitti...

Kaikki nämä kortit ovat todella kauniita, pidän erityisesti tuosta ensimmäisestä ruususta. Kauniisti pyöristetyt laidat tekevät kuvan mielettömän kauniiksi ja valkeat helmet sopivat kuin nenä päähän..:) Mutta kuten sanottu, jokainen on kaunis..:)

Melle ja minä kirjoitti...

Ihania ruusukortteja, tuon ylemmän kortin tausta on tosiaan nätti:)

Mirka kirjoitti...

Kuten edelliset sanoivat, kaikki kortit ovat kauniita, todellakin! Oma suosikkini on kuitenkin toi muistokortti. Se on vaikuttava!

tia kirjoitti...

Kauniita kortteja kaikki, tuo ensimmäinen on suosikkini sillä pidän ruusukuvasta se on kauan ollut ja toivottavasti eivät lopeta, pidän myös korttipohjasta, niitä ei taida enää valitettavasti saada kun ovat lopettaneet myynnin. Usein käy niin kun jostain pitää ei enää sitä saakkaan.