lauantai 20. syyskuuta 2008

Kassu ja polkupyörä

Ollaan monta kertaa puhuttu että mitenkähän lenkki onnistuisi Kassun kanssa jos mukana on pyörä. Poika kaipaa välillä kunnon lenkkiä. Tänään se sitten toteutettiin. Otettiin mukaan nuorimaisen Jopo. Kassu juoksi vierellä ihan hyvin. Perässä kävelijällä olikin sitten tuleminen.

Välillä pysähdyttiin odottamaan sitä perässä tulijaa, kun lauman on pysyttävä kasassa.

Välillä pojat pysähty korjaamaan pyörää kun takarengas piti omituista kahnausta.

Loppu lenkki mentiin niin että kävelijällä oli Kassu talutuksessa joka juoksi pyörän rinnalla. Isännän kanssa vuoroteltiin pyörän ohjaimissa. Sitä tultiin lenkki aikamoista haipakkaa. Puolet nopeammin kuin tavallisesti vaikka välillä pysähdyttiinkin lepäämään. Ei arvannut juoksuttaa poikaa puhki. Mutta näki kuitenkin että pyörän rinnalla juokseminen oli mukavaa. Eikä tarvinnut soittaa autoa hakemaan ketään kotiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh...muistuu mieleen noista meidän pyöräily kokeilu viimekesältä....
Koira veti peppu pystyssä etupää maassa miltei suorilla ojaan....ei olla sen enempää pyöräilty...turhan uhkarohkeaa meidän menijälle..:))
Viime talvena harjoiteltiin vetämään muksuja pulkassa (pihassa), se sujui todella hyvin, mutta koira rikkoi tassunsa ja treeni lopahti ja lumikin suli, mutta tänä talvena koitellaan uudelleen..:)
Koira kyllä tykkää kaikesta tuollaisesta touhusta..:)

Matleena kirjoitti...

Hyvinhän se tosiaan sujui! Nyt varmaan uskaltaa lähteä yksinkin pyörällä Kassua juoksuttaan.

Käypä kurkkaamassa Lankapirtissä, siellä on jotain sinulle! ;)