keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Ajatus Joulusta

Eilen kävin läpi omat joulukortti varaston ja sieltä löytyi onneksi materiaalia aika moneen korttiin. Päätin vielä kokeilla tätä tuoksuvaa korttia eri tuoksulla, kaikkia mahdollisia joulumausteita haistelin mutta päädyin samaan kuin viimevuonna eli kaneliin. Kortti on siis tuoksuva. "Piparin" sisällä on pala kanelitangosta sekä pipariin on pistelty reikiä tuoksun aikaansaamiseksi. Lapsiystävällinen ei mitään keinoaineita.

Samalla periaatteella voi varmaan tehdä muitakin tuoksukorttia, ruusunterälehtiä tai muita terälehtiä jotka tuoksuvat voi piilottaa korttiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ajatus, Joulun tuoksuinen kortti..:)
Oletko siis laittanut sen kanelitangon palan tuonne väliin kokonaisena? Jääkö se "pullottamaan" tuosta piparista? Vai riittääkö tuoksuun pikkuinen muru?
Heh -uunona kyselen..:))

Marjo kirjoitti...

Pieni palanen kanelitangosta riittää ja "pipariin" on pisteltävä reikiä. Eli pipari on vähän keskeltä koholla mutta ei paljon. Voihan käyttää muitakin mausteita neilikka voisi sopia myös.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että tuota täytyy kokeilla..:)
Kysyit noista 3d metallinhohtoisista kuvista, niitä on tullut nyt vähän joka nettikauppaan. Omiani olen ostellut mistä sattuu, tänne uuteen puotiin on tullut joitakin uusia: http://www.paperinauha.fi
ja sitten ainakin täällä on: http://www.sinelli.fi/product_catalog.php?c=496