sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Vielä kerran 3D joulua ja muuta pyhänä aikaan saatua

Vaikka jo niin itselleni lupasin että ei enää joulujuttuja niin tänään tein vielä muutaman tulitikkurasian. Ovat mukavia viemisiä kukkien sijaan. Kun itse olen allerginen, vien mieluummin vaikka kynttilän ja tällaisen tikkuaskin kuin hyasintin. Tai nykyään ihmiset ovat tiedostaneet sen, että kaikille ei voi viedä millaisia kukkia vaan vaikka ne ovat niin kauniita.

Itse sain tänä Jouluna kaksi kukkakorin jossa oli joulutähti sekä ananaksen. Voi kun ne olivat kauniita. Nyt on vain se vaikeus millä saan ne pysymään hengissä. Minulla kun kukat tuppaavat hukkua tai sitten ne kuolevat janoon. Oikeaa keskitietä on niin vaikea löytää.

Nyt kun tuli lumi ja pakkasiakin on ollut tuli pojalta pyyntö että pitäisi saada pipo. Mikäs siinä äiti teki sen nyt pyhien aikana. Tällainen siitä tuli.

Lisäksi annoin joululahjaksi muutaman lahjakortin joilla voi kevään aikana lunastaa joko sukkia tai pipoja. Yksi pipo on melkein valmis. Sitten vain tekemään niitä sukkia. Toiset on pyydetty ihan tavalliset mutta ne toiset ovat pitkät ja niissä on kuvioneuletta. Saa nähdä miten mun käy. Ainakin yritetään kun kummityttö pyysi.
Edit
Sain juuri sen toisenkin pipon valmiiksi. Tein tähän pipoon ruusun jos vaikka pipon uusi omistaja olisi halukas sen siihen laittamaan. Se sopisi hänelle hyvin.

1 kommentti:

tia kirjoitti...

Pipoille on aina tarvetta ja kiva kun niitä teet lahjaksikin, hauska tuo ruusu.