tiistai 7. heinäkuuta 2009

Helletoppi

Toivottavasti kaikki helteet eivät ole menneet ohi kun sain viimein valmiiksi tämän kovan onnen helletopin.Malli on Novitan lehdestä jo muutaman vuoden takaa. Viimevuonna tein tämän jo kerran. Ensimmäisellä kerralla siitä tuli niin iso ja muutenkin hurja että nyt purin sen ja tein uudelleen.
Nytkin kaula-aukko oli melkein polvissa. Maanantain eli eilen kävin Kästylässä kysymässä neuvoa mitä nyt tehdään. Neuvot tuli ja nyt tätä voi jo pitää jos vaan tulee helteet. Opin muuten mitä on rapuvirkkaus vaikka se ei onnistunut tällä langalla ainakaan multa.

Lankana on Novitan Cocos
Puikot 4
Langan menekistä ei tietoa kun kertaallen tehty ja purettu mutta ei välissä punnittu.Hauskinta tässä topissa on tuo kaula-aukon reunaan tullut verkko joka toimii vähän "hihoina".
On meikeläisen "allit" muka vähän piitlssa ;D

Olin muutaman päivän lomalla, kortteja en ole ehtinyt kasata vaikka on niitä leikelty. Jotenkin aika menee kamalan nopeasti taas eteenpäin. Uuden lelun tässä ostin jolla saan tehtyä reunakoristeet mutta esittelen sen sitten kun saan sillä jotain aikaiseksi.

Helteitä odotellessa ;D

3 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Onpa hyvän näköinen toppi! Sinnikkyys palkitaan :-).
Helteitä odotellessa.

Matleena kirjoitti...

Tuo onkin kaunis toppi! Minäkin olen sitä mallia katsellut ja mielinyt tehdä itselle, mutta eipä ole tullut aikuiseksi. Ja kyllä niitä helteitä saadaan vielä tänäkin kesänä, usko vaan! ;)

Hilkka kirjoitti...

Lopussa kiitos seisoo:)
Ja helteet tulee...usko pois...vielä:))