torstai 25. kesäkuuta 2009

Kortti, kokeilu ja kakku

Viime viikolla työkaverillani oli nimipäivät ja tein hänelle tällaisen kortin. Mielestäni tähän korttiin sopii hyvin sininen taustapaparit tai sinertävä. Olen aikaisemminkin tehnyt tällaisen ja silloin siinä oli sinertävä taustapapari.

Tänään töissä sitten herkuttelimme Jukan päiviä vaikka varsinainen päivä oli jo eilen sekä sankari itse oli lomalla. Hän toi meille eilen mansikoita ja niitä kun jäi niillä koristeltiin tämä kakku ;) Kiitos vaan lomalaiselle!

En ole tehnyt tätä itse vaan työkaverini. Kakku on kokeilu myyjäisiä varten. Kakku on Raparperihyydykekakku ja ohje löytyi monen mutkan kautta Sitruunamarengin blogista.

Kakku on todella onnistunut kokeilu ;). Kakku oli raikas ja aivan ihanan makuinen. Raparperin maku tulee esille mutta se ei maistu liikaa. Itse olen raparperin ystävä ja se voisi maistua vaikka vähän enemmänkin. Kokeilemisen arvoinen kakku. Samalta blogilta löytyi samantapainen kakku jossa on valkosuklaata ja tuorejuustoa, hydistelmä kuulostaa hyvältä ;)

2 kommenttia:

saril kirjoitti...

Kortti on todella kaunis!
Kakku näyttää myös niin herkulliselta, että täytyy käydä kurkkaamassa tuolla mainitsemallasi sivulla:))
Aurinkoisia päiviä!

Janttu kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa!
Blogin ulkonäkökin on muuttunut sitten viime näkemän. Kauniita ruusuja! Oman blogin ulkonäkö on saanut odottaa kohennusta muiden kiireiden mennessä ohi, niin kuin nyt tämän verkkokaupan rakentelun.

Sain vinkin jostain tietystä kakusta. ;) Ja herkullisen näköinen onkin. Eikä muuten kortissakaan ole parantamisen aihetta. Itse olen erityisen heikkona sinisen eri sävyihin.