sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Monta asiaa ja tekemistä

On tämä aika taas jotenkin livahtanut. Meidän arkea jakaa yksi poika vähemmän. Sitten viime postauksen hän on mennyt armeijaan ja on näillä näkymin siellä vuoden. Nämä kaksi viikkoa on livahtanut vauhdilla.
Viimeviikon sunnuntaina olimme katsomassa häntä. Tuliaisiksi veimme kolikoita ja pattereita. Takaisin toimme siviilivaatteet jotka olivat vähän kosteita. Tuolloin 13 pv satoi, niin vaatteet kostuivat. Tänä viikonloppuna tuli poika sitten ensimmäiselle lomalle. Eilen tuli myöhään iltapäivällä ja tänään pitää kohta lähteä takaisin. Tätä reissaamista se on hänellä sitten vuosi.

Tässä välillä olen tehnyt kortteja. Minulta tilattiin jo joulukortteja. Kaivon varastosta jouluaiheet esille. Kun aurinkoisena päivänä leikkaa Joulutähteä on aika vaikea päästä tunnelmaan. Kun tätä valittelin ääneen, kuului kahdesta suusta että joululauluja ei saa laittaa soimaan. Tässä nämä jo valmiiksi saadut kortit on.Tänään vietettiin serkkupojan rippijuhlia sinne tein hänelle taulun sekä kortin. Onnea vaan serkkupojalle vielä kerran. Se on niitä ensimmäisiä isompia askeleita kasvamisen tiellä.


Itse tässä olen kaiken keskellä yrittänyt saada aikaiseksi sitä kahvipussikassia josta keväällä puhuin. Nyt on kerätty kotona, töissä sekä valjastettu suku keräämään kahvipusseja. Niitä on kevään aikan tullut ja nyt niitä on niin paljon että saan ainakin yhden kassin aikaiseksi.
Siitä oli naapurin rouvalla ihmettelemistä kun kävin pesutuvassa pesemässä isoimman erän noita pusseja. En todellakaan tiedä mitä hän ajatteli kun kahvipusseja siellä pesin.
Eli pesty on ja leikattu.
Tässä ne odottavat valmiina ompelemista.
Tässä on osa valmiista "päreistä". Tänään jatkan vielä, puolet on ompelematta. Tavoitteena on että saisin päreet tänään valmiiksi. Pääsisin huomenna käymään Kästylässä, kysymässä neuvoa miten jatketaan. Nyt koneen ääreen ompelemaan.

4 kommenttia:

Jaanabella kirjoitti...

Kahvipusseja olen minäkin kerännyt,en vaan ole vielä saanut niistä mitään aikaiseksi.Kassia olen ajatellut,mutta ohjetta pitäis ensin tutkailla.

Hilkka kirjoitti...

Kyllä se kassi siitä valmistuu, minäkin niitä pari vuotta sitten väänsin!
Nyt en enää jaksa keräillä..tarpeet kyllä vielä jemmassa pariin kassiin:)
Lohdutukseksi voin sanoa että se pojan vuosi armeijan harmaissa menee todella äkkiä:)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Kyllä se varmasti hassulta tuntuu tehdä joulukortteja näin helteellä, mutta kauniita ovat ja hyvin olet niihin tavoittanut joulun tunnelman, sinun toiset korttisi näyttävät myöskin todella kauniilta.
Mielenkiinnolla seuraan minkälaisen kassin teet kahvipusseista.

Vilma kirjoitti...

Hyvin oot kuitenkin tunnelmaan päässyt, toi joulutähti on todella kaunis!
Jos ei anneta soittaa joulumusiikkia niin pitää sitten itse hyräillä ;-)