maanantai 27. huhtikuuta 2009

Tunnustuksia, tuntomerkkejä ja muuta höpinää

Kahvinpavun Sari antoi minulle tunnustuksen. En vain ole ehtinyt sitä tänne blogille siirtämään.


Samoin minulta on kertomatta kenelle annan Karjalan Kurtturuusulta saamani tunnustuksen. Olen niin yllättynyt tästä ja edellisestä tunnustuksesta että en oikein osaa antaa tätä kenellekään erikseen. Mielestäni kaikki blogit ovat ihania ja hyviä. Se henkilö joka jaksaa ja jolla on aikaa päivittää blogia niin kaikki ansaitsevat tunnustuksen. Eli vaikka lupasin nimetä jonkun erikseen on se vaikeaa. Sinä joka jaksat käydä täällä höpinöitäni lukemassa ota tästä mukaasi tunnustus.

Tiitsa haastoi minut kertomaan tunnusmerkkejä itsestäni.

Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä.
Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille.
Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.

1. Minulla on oltava silmälasit aina päässä muuten maailma on melko hämärä. Silmälasit on laitettava heti herätessä päähän. Kyllä minä isot esineet näen, mutta jos täytyisi joku tunnistaa se on jo ihan mahdotonta.
2. Olen melko pieni 158 ja pyöreä.
3. Tutussa joukossa olen myös melko kova höpöttämään, joskus ei toiset saa suu vuoroa mutta vieraammassa ympäristössä olen vähän ujo vaikka kaikki sitä ei uskokaan.
4. Olen useimmiten iloinen mutta osaan kyllä suuttuakin jos niikseen tulee. Voi sitä henkilöä joka saa minut suuttumaan, mutta onneksi myös lepyn helposti.
5. Itku on minulla herkässä, itken ilosta ja surusta. Elokuvia katsoessa usein on tippa linsissä.
6. Olen vähän yllytyshullu, kaikkea pitää kokeilla. Ensin tehdään ja sitten vasta tartutaan ohjekirjaan jos joku menee mönkään.

tähän haastan kyllä Kahvinpavun, Lankapirtin, Anin, Akileijan, Hilun

Tällä hetkellä minulla on menossa vähän isompi tai ainakin minulle vähän vaativampi juttu. Anin kanssa olemme meilejä vaihtaneet ja toivottavasti sinnepäin on jotain viimein tulossa. Itselleni on tullut kirjeessä muutama oikein hyvä leimailu. Niistä sitten kasataan jotain, mutta mitä se on en vielä uskalla kertoa, koska saattaa olla niin että kyseinen henkilö voi vierailla täällä.
eli jos en päivitä blogia olen salaisuuden kimpussa.

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kiitos sinulle,mutta vastailin jo tähän meemiin aikaisemmin!!

Hilkka kirjoitti...

Kiitos sinulle...pitänee miettiä mitä vastaisin....Nyt on päällä kuitenkin se talven hirmuinen flunssa jonka kaikki muut ovat jo poteneet ajoissa...olo kuin osuuskaupan hevosella:)

tia kirjoitti...

Kaunis kiitos kun minua ajattelit, olen toistaiseksi ollut osallistumatta, toivottavasti et pahastu, et ehkä huomannut nappia blogissani. Jatketaan vierailuja.

Matleena kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Nappaan tämän nyt mukaani ja lähiaikoina sitten panen omia tuntomerkkejäni tiedoksi. ;)

Kahvinpapu kirjoitti...

Kiitos Marjo:)
Koetan jossakin vaiheessa saada jotakin vastausta aikaiseksi:))

Marjo kirjoitti...

An
huomasin vastauksesi vasta nyt kun siitä kerroit, aikaisemmin on varmaan mennyt ohi. Kävin sen lukemassa
Hilkka
Pikaista paranemista!
Tia
En pahastu ollenkaan. En todellakaan itse huomannut tuota nappia vaikka se siinä oli. Jos jollekin tulee näitä meemejä paljon ei muuta ehdi tehdäkään kun vastata niihin.
Matleena
Yritän käydä katsomassa mitä tuntomerkkejä tulee!
Kahvinpapu
Kiva jos kiireiltäsi ehdit vastata :)