tiistai 7. huhtikuuta 2009

Pääsiäiskortteja ja koriste

Viikonloppuna tuli tehtyä viimeiset pääsiäiskortit ja tänään vein ne postiin ja annoin eteenpäin.
Tänä vuonna tein sekä 3d kortteja että leimattuja kortteja. Ja niissä kaikissa oli mukana tietenkin höyhen niin kun pääsiäiseen kuuluu.Laitoin hyvissä ajoin kasvamaan meille ohraa kun tavallista rairuohoa ei voi laittaa. Olen allerginen heinälle ja rairuoho saa aivastamaan mutta ohra ei. Vaan kuinka kävi, astioiden laidoilla on kaikki siemenet itäneet mutta keskellä astiaa on iso musta reikä. Siihen on tungettava kai paljon pääsiäismunia.

Tänä vuonna olen muutenkin laittanut vain vähemmän koristeita kun aikaisemmin. Olen luopunut ikkunakoristeista kokonaan. Tämä meidän miesvaltainen talous ei piittaa näistä koristeista, kaikki on hyvin, kunhan on suklaata tai muuta hyvää.
Tämän koristeen laitoin kuitenkin. Tämä pääsiäispesä on ollut meillä jo n. 20 vuotta. Pääsiäistipu käy munimassa sinne sunnuntain vastaisena yönä munia jos hyvin sattuu.


Tämän kuvan myötä toivtan kaikille lukijoille HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä sinullekin!

Ihania ruusuja olet lisännyt blogiisi! :)

intsu kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä myös sinne! Kiva pääsisäiskoriste. niin hienoja kortteja olet tehnyt ja kivat korit sipsipusseista. Minäkin niin tykkään katsoa Stroömssö-ohjelmaa.

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Hienoja kortteja olet tehnyt paljon. Noita koreja olen ihastellut monesti.
Hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle.

Kahvinpapu kirjoitti...

Aivan ihania kortteja -nuo höyhenet kruunaavat komeudet:)