maanantai 13. huhtikuuta 2009

Syntymäpäivä kakku

Nämä pääsiäispäivät olen vaan oleillut, en tehnyt juuri mitään, vain laiskotellut ja syönyt. Se näkyy kyllä sitten myöhemmin puntarissa.
Huomenna meillä on 17 vuotissynttärit. Poika toivoi tavallista kakkua jossa päällä ei saa olla mitään hienoa kuten persikoita tai joitain muita hedelmiä. Tänään aamulla paistoin sitten tuon kakun ja tälläinen siitä tuli.
Tämä on yksi niistä hommista, menee aina pieleen. Voi kun se kakku on komea kun se on uunissa niin kaunis ja kohonnut. Mutta kun otan sen pois ja annan jäähtyä, on näky kaikkea muuta kun kaunis. Oli siinä taas miesväellä naurussa pitelemistä kun äitee tekee täytekakkua.

Ei siinä auttanut mikään muu kun soittaa tuttavalle ja pyytää häneltä taas kerran se pommin varma kakkuresepti. Ja kyllä se sitten onnistui. Nyt olen kirjoittanut se varmaan talteen seuraavaa kertaa varten.

Tämä on jo ihan toisen näköinen kakkupohja vai mitä!


Tämän näköinen siitä sitten tuli. Välissä on mansikkaa, banaania ja kermavaahtoa. Päällä pelkkää suklaa raastetta. Nyt ei ainakaan ole mitään turhan hienoa röpellystä. Tätä sitten vielä tänään popsitaan.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista! Olen samaa mieltä sankarin kanssa :-).
Ja takuulla hyvää! Onnittelut tätä kautta vielä :-)

Matleena kirjoitti...

Onpa tosiaan ero kakukssa ja kakussa! ;) Mutta lopputulos on nyt kuitenkin hyvä! Sehän se tärkeintä on. Eräs entinen työkaverini bruukasi varata aina Marie-keksejä, kun alkoi täytekakun tekoon. Kun pohja lätsähti, hän pani keksejä täytteeksi kuoppakohtaan. ;D

Onnittelut 17-vuotiaallesi!

Tiitsa kirjoitti...

Pitäähän sille miesväelle jotain hupia keksiä :) Mites jos vinkkaisit, että leipovat seuraavan kakun itse.
Komea kakku kuitenkin syntyi ja onnittelut sankarille ja kakun tekijälle.

Hilkka kirjoitti...

Ihan syötävän hyvältä kakku näyttää, meillä ennen äiti peitti aina kermavaahdolla jos tuli likilaskunen ja hyvin kelpasi:))
Onnea minunkin puolesta sekä sankarille että upean kakun tekijälle...maistuis meillekin:))

AN kirjoitti...

Onnea täältäkin päin nuorelle miehelle! Vesi tulee kielelle,kun ajattelen kakkua!!

Karjalan kurtturuusu kirjoitti...

Minulla on blogissani sinulle jotakin. Ole hyvä.