torstai 23. helmikuuta 2012

Kortti kollaasi

Hui siitä on kamalan kauan kun viimeksi tein päivitytä. Kävijä mittari näyttää minulle suuria lukemia. Kiitos että olette jaksaneet käydä kurkkimassa mitä kuuluu.
Käsi voi paremmin, mutta edelleen nuo hartiat ovat vaarassa jumittua. Ei siis ollutkaan mikään pikku juttu, itse taisin vähätellä koko juttua aluksi. Pikku hiljaa olen tehnyt kortteja vaikka en päivityksiä ole tehnytkään. Tässä kollaasi korteista joita olen maailmalle saanut.


Muista korteista yritän saada kuvia teille. Tämä kevät on vaan niin turkasen kiireistä aikaa työssä. Kun tuijottaa tietokonetta päivässä 8-10 tuntia ei sitä kotona enää jaksa ajatella mitään päivityksiä. Laittelen tässä kevään aikana näitä tekemiäni kortteja kyllä tänne kuvina. Ja yritän saada näitä päivityksiä vähän useimmin.

4 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Kiitós tsemppauksestasi blogilopetusfiiliksiin...

Kauniita kortteja - ja niinpä, itse tuijotan myös ruutua töissä - mutta helpottaa aina pariksi viikoksi- teen osa-aikatyötä :) - 2 vkoa töitä, 2 vkoa huilia - voi onnen päivää...

Tsemppiä käden kanssa!

tia kirjoitti...

Paljon kauniita kortteja. Mikä hartioissasi jumittaa, särky ei kivaa, minulla oli jäätynyt olkapää, kummassakin, nyt on ok.

Marjo kirjoitti...

Oikeassa hartiassa lapaluun päällä on kipukohta. Nyt sitä on säännöllisesti hierottu ja annettu akupunktiota. Aluksi akuneulat eivät meinanneet mennä ihonläpi. Tiina vain totesi että olisi pitänyt tulla vähän aikaisemmin. Ymmärrän sen nyt. Muistakaa pitää huolta hartioistanne!

Hilkka kirjoitti...

Upeita kortteja olet kuitenkin malttanut tehdä:))
Ai se olikin tuollainen tuo käsijuttu, arvatenkin olet kuitenkin töissä:)) Malttia nyt vaan, kyl se siitä:)))