maanantai 5. huhtikuuta 2010

Tauluja

Viime viikolla käväisin Tiimarissa. Usein sinne ei voi mennä sillä sieltä tarttuu aina mukaan jotain. Mutta nyt onnisti, ale korissa oli 3d taulupohjia. Olen niitä aikaisemminkin katsonut, mutta nyt yksi tarttui mukaan. Kotona vasta mietin mitä siitä teen ja millä tavalla. Niin siinä sitten kävi että seuraavana päivänä tyhjensin koko varaston. Näitä tauluja olen väsännyt sitten viikonloppuna. Kehyksiä pitää käydä ostamassa viikolla, että saan valmiit kehyksiin. Nyt olen kokeillut yhtä kehystä näihin kaikkiin.


Tähän manolian kukkaan kokeilin erilaisia taustapapereita. Oikean valitseminen oli vaikea sillä se mun mielestä vaikutti taulun tunnelmaan. Mitä mieltä olette?

Päädyin tähän hillittyyn rusehtavaan taustaan, mieheni olisi halunnut sinertävän taustan mutta sellaista ei kotona sattunut olemaan.

Tämän taustalle ajattelin ensin fuksianpunaista ja se muuten sopikin, mutta silloin se ei olisi sopinut muiden taulujen rinnalle. Yksittäisenä tauluna se olisi ollut oikein hyvä. Laitan nämä kaikki kolme kotimme seinälle. Lopuilla ilahdutan muita.

3 kommenttia:

Jaanabella kirjoitti...

Oi miten kaunis tuo manolian kukkanen.
Sinisen ystävänä olisin varmasti valinnut sinertävän taustan kuten miehesikin.

tia kirjoitti...

Sinua onnisti, joskus osuu oikeaan aikaan, sait hienoja matskuja joista teit kauniita tuluja. Monesti on vaikea valita taustaväriä.

Hilkka kirjoitti...

Vautsi, nämä ovat aivan mahtavia:) Näin ruudulta katsottuna näihin sopii minkä väriset taustat vaan kun kehys kuitenkin "kehystää" koko systeemin:))