lauantai 8. lokakuuta 2011

"Hukkapätkän" ompeluksia

Taava järjesti täällä hienon kurssin mutta tämä tyttö istui aamupäivän töissä :( Onneksi näin ei ole usein, äärimmäisen harvinaista. Hilkka on ottanut kuvia kivasta tapahtumasta.
Iltapäivällä pestiin ikkunoita ja nyt kaivoin ompelukoneen esille.
Kun Luoja on luonut ihmisen pieneksi, niin vaikka nousisi varpaille, ei aina tahdo millään ylettää korkealla. Kiukuttaa, että vaikka ottaa alleen tikkaat niin ei silti tahdo ylettää.
Nyt pitäisi saada yksi amppeli kattoon ja saa nähdä miten se tehdään.

Ompelukoneella tein muutaman pussukan pussin säilytykseen. Pienemmässä ovat roskapussit. Mulla on melkein aina lisäkassi mukana joten tavallisia roskapusseja kertyy vähän. Hedelmäpussia on sitä enemmän. Tuo isompi pussi on niille. Millään ei viitsi heittää siistiä hedelmäpussia roskiin.


Lisäksi lyhensin muutamat housut. Oikeestaan mun pitäisi saada vähän alennusta kun aina joudun lyhentämään lahkeista. Voisin palauttaa ylimääräisen kankaan liikkeeseen. Eniten mua harmittaa että ainakin farkuissa menetän valmiin tehtaan käänteen, kunnes työkaveri opetti miten saadaan tehtyä käänne niin että valmis käänne jää. Näin saa kauniin käänteen, vai mitä

Ei kommentteja: