tiistai 10. marraskuuta 2009

Arvonta

Tuossa laskurissa alkaa tulla täyteen 5000. Tuo luku on minusta todella paljon. Kun reilut vuosi sitten tein tämän blogin ei tullut mieleenkään että täällä käy näinkin monta ihmistä näitä mun höpinöitä lukemassa.
Koko ajatus blogin pitämisestä lähti kun luin juttua Katjasta ja Mellestä. Ajatuksena oli vain tallettaa kortit johonkin, niin että tiedän mitä olen tehnyt. Sitä ennen olin tehnyt näitä kortteja jo jonkin verran. Ensimmäisistä korteista ei ole valokuvia ja ovat maailmalla niin että niistä ei kuvia enää saakaan. Ensimmäisen jutun sain tehdä kahteen kertaan, kun eka yritys haitui bittien taivaalle. Laskurin tajusin laittaa vasta tammikuussa. Eli kävijöitä on tullut täyteen jo tuo 5 000.

Tämä on ollut todella mukavaa ja antoisaa puuhaa. Aluksi olin työttömänä mutta sitten onnisti ja sain työpaikan, mikä on tänä aikana lottovoitto. Paikka on mukava samoin työkaverit. Ainut ikävä asia on että työ rajoittaa tätä niin mukavaa harrastusta.

Olen saanut todella monta uutta ystävää teistä. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille. Ilman teitä tämän pitäminen olisi todella tylsää puuhaa. On blogi joissa mennään isoilla kävijä määrillä mutta teistä jokainen joka täällä käy on minulle iso asia.

Nyt siihen arvontaan. Kerro minulle miten löysit tiesi tänne ja onko joku kortti tai juttu jäänyt sinulle erityisesti mieleen. Vihellän pelin poikki pe 20.11.09 klo 20 silloin on kulunut tasan 63 viikkoa kun tämä blogi on ollut olemassa. Voitosta en vielä tiedä mitään, mutta jotain omatekemää se on. Siihenkin voi laittaa ideoita.

10 kommenttia:

Jaanabella kirjoitti...

Hei Marjo!

En enää muista miten aikoinani blogisi löysin vai löysitkö sinä ensin tiesi minun blogiini.
Kauniita kortteja olet paljon vuoden varrella tehnyt pidän erityisesti ruusukorteista sekä niistä merellisistä ; )) Onnittelut kävijämäärästä!

T.Jaanabella

Piccolissima kirjoitti...

Juuri äsken tulin blogiisi ensimmäisen kerran! Klikkailin korttiharrastajan sivulta toiselle aina linkkien kautta ja nyt olen tässä! :D

Korteistasi en vielä tiedä, mutta vilkaisen tämän kommentin jälkeen! <3 Onnea tasaluvusta! :)

Matleena kirjoitti...

Onnittelut täältäkin! Ja kauan eläköön Ruusupuu! :)

Enpä oikein varmasti muista, mutta luulen, että Tiitsan kautta tänne löysin sen ihanaa punaista hehkuvan liinasi myötä. Sitten olenkin aina poikennut päivitettyäsi. Ja mieleeni on jäänyt parhaiten juuri tuo mainitsemani liinasi.

Hilkka kirjoitti...

Onnea vaan! Yhtään en muista miten olen löytänut sinut vai löysitkö kenties sinä minut:)Kätsylän sivuilta kuitenkin keksin missä asut...ja minä naapurikunnassa...siitä se kurkkiminen lähti melkein jokapäiväiseksi kun sen huomasin:)

Paulette kirjoitti...

Löysin todennäköisesti blogiisi jonkun toisen blogin kautta... Olen jo jonkin aikaa käynyt täällä ihastelemassa korttejasi. Onnittelut sinulle!

Vilma kirjoitti...

Kerroit perustavasi tämän ja siitä lähtien olen käynyt lähes päivittäin! Eilen (vai toissapnä...) kun kävin oli laskurissa luku 5001 ja nyt jo 5026. Kyllä täällä sakkia käy! Matleena puhuu punaisista liinoista? Olen jo unohtanut, käynpä vilkaisemassa :-)

Hanna kirjoitti...

Näpyttelin linkkejä blogista blogiin ja siten eksyin tänne :)
Ruusukortit olivat erityisesti mieleeni!

Tiitsa kirjoitti...

"Tutun näköinen satama" ;)

Onnea kävijämäärästä

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogillesi!:)
Löysin tänne eka kerran lukiessani Intsun matkakertomusta.
Ihastuin tekemiisi taskukortteihin, ne ovat ihania.
- Ritu-

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Muistaakseni löysin tänne jonkun toisen sivujen kautta. Eipä muuta tarvinnut, olen sen jälkeen käynyt usein ihastelemassa korttejasi. Ne sipsipusseista tehdyt korit jäivät kyllä mieleeni, oli niin hauska idea.