sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Kaverukset


Nämä kaverukset odottivat eilen iltapäivällä pahvilaatikko kuljetusta varastoon. Onneksi on seuraa toisista eikä tarvitse olla yksin. Kaikki joulukoristeet laitettiin tänä viikonloppuna pois.
Ainoastaan mun valokuituenkeli saa jäädä kynttilänpäivään.

Tämän kortin sain aikaiseksi viikonloppuna. Yritän muistaa pyöristää kuva reunat ja tarvittaessa vielä joitain yksityiskohtia. Kuvasta tulee elävämpi, ainakin mun mielestä. Se vie kyllä vähän enemmän aikaa mutta kannattaa.

Lauantaina laitoin muuten sivulleni laskurin, kun mulla ei ole mitään käsitystä kuinka paljon tai vähän tällä sivulla käy ihmisiä. Ja näköjään täällä jokunen vierailee. Kiitos muuten siitä että jaksatte käydä katselemassa. Laittakaa kommenttiakin, aina voi omia töitä parantaa ja siksi ne kommentit ovat tärkeitä. Ei aina tarvitse olla nimellä voi jättää kommentin myös anonyyminä.

6 kommenttia:

Kahvinpapu kirjoitti...

Meillä on vielä joitakin joulujuttuja esillä, lapset tahtoo....varmaan tahtovat vielä juhannuksenakin:)))

Nätti tuo kortti:) Pyöristys näyttää tosi hyvältä valmiissa kortissa...kun vaan itsekkin aina viitsisi...:)

Tuo, kun sanoit, että blogissani vierailu on aina seikkailu, aina erilaista...Heh, johtuu varmaan siitä, että onnistun aina sotkemaan sen asetukset ja laittelemaan ja etsimään kaiken uusiksi...niinkuin eilen..:)))) Taustakuvat ja linkit sun muut menivät bitti avaruuteen..ihan vain napin painalluksella..:))

Marjo kirjoitti...

Itsekin olen hävittänyt vaikka mitä tuonne bittien taivaaseen ja sekös harmittaa.:( Varsinkin kun tätä saamaa konetta käyttää niin moni!

tia kirjoitti...

On se hyvä että on kavereita ei tarvitse olla melkein vuotta yksikseen.

Nätti kortti, itse en ole lähtenyt pyöristelemään reunoja.

Äkkiä sitä laskuri pyörii olen sen huomannut.

Matleena kirjoitti...

On siinä melkoinen tonttujoukko! Näkyy olevan samanlainen tukkumaljakko kuin meilläkin. Meiltä joulu riisuttiin jo viime viikolla, yksi joululiina näkyy jääneen lipaston päälle. On se muuten kumma, kun ainakin meillä aina joku jää huomaamatta, kun joulukoristeita kerätään pois.

Pian se laskuri pyörii! Minä olen seurannut päivittäisiä kävijämääriä heinäkuusta saakka. Panen oikein muistiin, niin voi vähän vertailla eri aikojen lukemia. ;D

Intsu kirjoitti...

Kuule ,olen nyt siihen tulokseen tullut,että sittenkin taidan tässä vaihessa jättää tuon haasteen väliin! Se johtuu pelkästään siitä,että mulla on muutenkin tulossa joku julkinen juttu pian,joten siinä taatusti tulee enempi kuin se kuusi asiaa! Mä en voi sitä vielä enempää kertoa! Kiitos kumminkin,kun mua haastoit:)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Minun sivuillani on sinulle Halauksia. Ole hyvä.