sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Ompelukoneella

Tänään olen tiivisti istunut ompelukoneella. Kuopus oli ostanut itselleen farkut. Upeat oikein tummansiniset ja mahdottomasti väriä päästävät. Ne lojui muutaman käyttökerran jälkeen kaapissa kun olivat liian suuret.
Tänään sitten ryhdyttiin pienennys urakkaan. Molemman sivusaumat auki ja housuja pienentämään. Poika availi toista lahjetta ja minä toista. Kyllä niistä saikin pienentää ennen kun nuorimies oli tyytyväinen. Lahkeitten ulkosaumoista lähti 3,5 cm ja sisäsaumasta 1,5cm ja haarasaumaa pienennettiin 5 cm. Uskonpuute meinas tulla.
Homma oli välillä hullunkurisen näköistä mutta kuvia en uskaltanut ottaa.
Tulihan siinä samalla lyhennettyä yhdet omat housut.
On tänä viikonloppuna tullut tehtyä kyllä korttejakin muuta niitä ei voi vielä tänne laittaa. Täytyyhän sitä jotain yllätystä olla ens' viikonloppuna.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Oletpa tehnyt kovan työn, mutta varmaan tuli hyvät ja farkut pääsevät käyttöön. Minulta noin perusteellinen housujen kaventaminen jäisi tekemättä. Niin ettei sinun yhtään kannata vähätellä omia tekemisiäsi, toinen vain tekee toista. ;)

Marjo kirjoitti...

Joskus sitä vaan tuntuu siltä että ei osaa oikein mitään. Onhan se totta että jokainen osaa eri asioita ja olisihan tämä maailma tylsä paikka jos kaikki osaisi samanlaisia asioita.