sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Kortteja ja joulusalaisuuksia ja muuta höpinää

Olin eilen ostoksilla, kuskiksi sain vanhimman pojan.
Kävin ostamassa muutaman kirjan alennuskirjakaupasta, olivat puolet halvempia kuin tavallisessa kirjakaupassa. Viereisessä kaupassa oli käsityötori josta löysin telineen jolla on hyvä valokuvata kortteja ja miksei säilyttää joitain ajankohtaisia.

Oikein näppärä, varsinaista taulua osaa voi siirtää kolmelle eri korkeudelle.

Sitten kävin leluostoksilla, ihanaa päästä ostamaan tyttöjen leluja. Itselläni on nuo kaksi melkein aikuista poikaa ja serkut ovat poikia. Samoin vanhempi kummityttö on jo lukioikäinen ja hän ei ole kiinnostunut enää leluista. Kun hän oli pieni mieheni ja minä oikein nautimme kun pääsimme ostamaan vaihteeksi tyttöjen leluja ja muuta tavaraa.
Nyt pääsin ostamaan vauva nukkea pienemmälle kummitytölle. Löysinkin mielestäni oikein ihanan. On soivan pieni ja pehmeä, ainut haitta tai hauskuus joka voi myöhemmin harmittaa on että se päästää kaikenlaisia ääniä. Ääniä on 12 erilaista. Kyllä noita leluja on jos minkämoisia, siinä menee pääpyörälle ja rahat vanhempien kukkarosta jos sortuu kaikkein hienoimpiin ja kalleimpiin.

Huomenna olkaa sitten Joulukalenterin avaus. Tässä osoitteessa on mielestäni yksi netin kauneimpia kalentereita. Meillä kotona on ollut sama pussikalenteri jo 18 vuotta. Tämä joulu on ensimmäinen kun lapset eivät kumpikaan halua sitä käyttää, päätimme mieheni kanssa ottaa sen omaan käyttöön. Joka aamu sieltä tulee jotain kivaa meille aikuisille.

Tässä tämänpäivän muutama enkelikortti.


Rauhallista adventtiaikaa kaikille!

2 kommenttia:

sari kirjoitti...

Todella suloisia enkeleitä..:)
Totta puhut noissa lelujutuissa...Valinnanvaraa tuntuu olevan niiin paljon ja kaikki tavarat toinen toistaan ihanampia. Vanhempienkin päät on pyörällä -saati lasten...:)))

Matleena kirjoitti...

Minä pidän myös tuosta Positiivareiden joulukalenterista! Aamulla aina ensimmäiseksi koneelle tullessa se pitää avata. :)