maanantai 20. lokakuuta 2008

Sukat on sillä...... ja höpinää

Nyt mä sain ne sukat valmiiksi :). Kun kävin hoitamassa muita asioita lankaliikkeessä niin huomasin tämän langan ja se oli niin ihanan värinen :) joten ostin sen enempää ajattelematta.
Lanka on Austermann Step: langassa on aloe-vera ja jojoboaöljyä. Aivan ihanan tuntuista lankaa. Tein itselleni pienivartiset kotisukat ja lopusta langasta tulee salaisuus.
Mulle ainoa ongelma on että lanka on kamalan ohutta, ei se välttämättä ainoa ongelma ole. Matleenan avustamana näinkin pitkälle on päästy. Aikaa on mennyt kamalasti.
Äsken kun sain sukat valmiiksi, isännän ensimmäinen kysymys oli että miksi ne on eriväriset. Siksikö että tietää kumpi sukka kuuluu kumpaan jalkaan :)
Täytyy tunnustaa, että mulle selvi vasta kun toinen sukka oli yli puolenvälin että mun olis pitänyt vähän kattoa miten tuon toisen sukan aloitan että saan raidat kohdalleen. Ei se muuten ole meille aloittelijoille aivan selvä asia. Nyt sen tiedän ja seuraavissa suksissa on sitten raidat kohdallaan sen lupaan.

Lauantaina kun oltiin Kassun kanssa lenkillä, oli kamera mukana. Onneksi ilma sattui olemaan mitä ihanin. Tällaisen kuvan nappasin. Tuon kaislojen värin kun sais napattua johonkin vaatteeseen.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hienoa, siinähän ne sukat nyt ovat jaloissasi! :) Eikä se mitään haittaa, vaikka sukkien raidat kulkevatkin eri tahtiin. Jotkut tekevät tarkoituksellakin niin.

Nna kirjoitti...

:) Eihän se ole kotisukissa niin turhan tarkkaa, kuinka ne raidat menee. Ja minusta ainakin on vaikeaa saada symmetriset sukat, vaikka yrittäisi kohdistaa. Huomaan, että käsiala muuttuu usein hieman toisen sukan kohdalla.