lauantai 4. lokakuuta 2008

Sekalainen sarja kortteja ja höpinää

Tänään ei ole niin kaunis ilma kun vielä viikko sitten. Nyt viikko on mennyt sellaisella vauhdilla että mukana en ole meinannut pysyä. Maanantaina kuulin ilo uutisen, sain työpaikan. Nyt korteille ja blogille jää vähemmän aikaa mutta se pienempi aika pitää sitten käyttää vain tehokkaammin hyödyksi.

Maanantaina sain tehtyä tämän sinisen kortin. Sieni ja tammenterhokortit tein kyllä jo viime viikolla mutta aikaisemmat valokuvat niistä oli täysin epäonnistuneita. Oikein piti ihmetellä miten tein niin alkeellisia virheitä valokuvauksessa. Siitä sen huomaa että jos ei keskity ei mikään oikein onnistu.


Eilen illalla istuin ja tein kortteja. Oikein nautin siitä kun sai ajatukset muualle ja keskittyi tähän väkertämiseen. Perjantai aamulla luin Hesarin jutun ja kyllä minä joitain kukkia olen aikaisemmin muotoillut joko alaspäin tai sitten vähän vielä ylöspäin saadakseni niihin eloa. Näissä tyttökorteissa olen pyöristänyt kuvat alaspäin ja kyllä se mun mielestä vaikuttaa kuvaan, ovat elävän näköisiä.

Tämä kuva on muutenkin tänään ajankohtainen.

Eilen tuli myös tehtyä muutama näitä miesten kortteja jotka ovat mun mielestä kamalan vaikeita tehdä. Ja niin kun näkyy on tämä junakuva vähän sinne päin. Jostain syystä valotus on aivan pielessä vaikka kaikki kuvat on otettu peräkkäin.

Iltapäivällä haetaan taas Kassu lenkille ja sen jälkeen poika tulee meille iltapäivähoitoon kun Äiti on juhlimassa. Illalla ei ehkä tehdä kortteja vaan leikitään. Matleenalle tiedoksi kyllä ne sukat on edistynyt vaikkakin hitaasti.

4 kommenttia:

sari kirjoitti...

Onnea työpaikan johdosta!! Nyt saattaa tosiaan sinulla tuo työnteko "haitata harrastuksia"..:)
Hieno sarja kaikenlaisia kortteja..:) Paljon olet saanut tehtyä..:)
Tuolla pyöristämis tekniikalla tulee tosiaankin vähän eläväisemmän näköinen kuva, aion itsekkin kokeilla sitä vähän enemmän, vaikka se hieman hidastuttaakin valmistumista..:) Mutta kivaa vaihtelua taas..:))

tia kirjoitti...

Paljon olet kortteja tehnyt ja minullekkin nuo miesten korttien koristelu tuottaa vaikeuksia. Apua on ollut taustapaprun käyttämisestä.

Onnea uudesta työpaikasta.

Matleena kirjoitti...

Onneksi olkoon työpaikan johdosta! Milloin mahdat aloittaa.
Kivoja kortteja olet taas tehnyt ja noin paljon! Minä en ole ollenkaan perillä tuosta korttien teosta, täällä Blogistaniassa vain olen katsellut niitä, kun niin moni niitä tekee.
Kyllä minä maltan odottaa kuvaa sukkien valmistumisesta! ;D Eihän kaikkien tarvii tikutrella niitä kovalla kiireellä niin kuin itse teen. Nyt muuten on ollut jo kaksi päivää ilman että minulla on sukat puikoilla. ;DDD

Marjo kirjoitti...

Kiitos vaan kaikille onnitteluista. Työt aloitin kuun alusta, joten viime viikolla olin töissä kolme päivää. Ihan sopivasti näin aluksi, lyhyt viikko.
Kassun kanssa meni lauantaipäivä ja sunnuntaina sain aikaiseksi vähän noita sukkia. Kyllä ne joskus valmistuu.