sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sukat ja kortti

Sain kun sainkin sukat viimein valmiiksi. Näiden piti olla valmiit jo viikkoa aikaisemmin mutta ajanpuutteen vuoksi ne lähtivät vasta alku viikosta pohjanmaalle. Sukat ovat tämän talven ensimmäiset ja voivat olla ehkä ainoat. Lankaa kyllä on mutta aika on rajallinen.

Sukat on tehty Novitan Nalle langasta ja värinä on Marjaretken Lakka lankaa. Puikot 3,5. Lankaa meni yksi kerä ( 100g) melko tarkkaan, sillä halusin raidat kohdakkain.

Tämä kortti on työpaikkamme nuorelle tietokoneihmeelle, hän on meillä työharjoittelussa kevään. Valmistuu kesän alussa.  Itse olen melko tumpelo näiden koneiden kanssa joten kaikki jotka hallitsevat näitä hyvin ovat mielestäni ihmeitä. Tai kai se on kiinnostuksesta kiinni. Itselläni ei ole näihin koneisiin muuta kiinnostusta kunhan ne toimivat niin kun haluan. Näiden sieluelämään en jaksa paneutua, on paljon mielenkiintoisempaa tekemistä niin kuin kortteja. Onneksi meidän kaikkien ei tarvitse osata kaikkea. Tietokone asioissa voi pyytää apua näiltä nuorilta jotka elävät kone kainalossa. Onnea vaan syntymäpäivänä.

5 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Hienot sukat olet tehnyt ja aivan ihana kortti nörttiexpertille:))
Ja siis viikko vielä niin....
saan ne avaimet!!!!

Marjo kirjoitti...

Onnea pakkaamiseen ja muuttoon.
Oma mottoni oli jos sanon tavaran kohdalla saatan tarvita, se meni kierrätykseen ja siitä huolimatta tänne tuli liikaa tavaraa. :D

Matleena kirjoitti...

Kauniit sukat, ihan hillasuo ja lämmin aurigonpaiste tulee mieleen. :) Kiva kortti, varmaan lämmittää saajan mieltä.

tia kirjoitti...

Kivan pirtsakat sukat olet tehnyt ja hienon kortin sopii hyvin tietsikkaihmiselle. Minullakin on kyllä poika apuna jos tulee kiemuroita nettiasioissa.

Kiti kirjoitti...

Ekaksikin niin ihanat villasukat että :) Ja tuo kortti on tosi kiva ja varmasti ilahduttaa harjoittelijaa. Puhuit ihan asiaa - ei kaikkien tarvii osata kaikkea. Ja eikös olekkin ihanaa kuunnella ihmistä joka on innostunut omasta jutustaan, jostakin ihan muuta kuin mitä itse osaa tai tietää.