torstai 4. marraskuuta 2010

Kynttiläkortti ja Tampereen messut

Tein tiistaina kynttiläkortin ja laitoin sen muun kivan yllätyksen kanssa postiin. Posti lupasi paketin olevan perillä tänään. Mutta juuri kun asiaa katselin, oli paketti jostain kumman syystä vasta Lahdessa. Yksi päivä meni n.32 km matkaan jonka menee autolla puolessa tunnissa. Että silleen. Niin muuten tämä on sitten salaisuus jota ei saa kertoa kenellekään ei ainakaan siskolle. Hänellä kun on syntymäpäivä lauantaina.


Taavalla on blogilla SUURI KÄVIÄMÄÄRÄ tullut täyteen ja hän järjesti arvonnan. Mua onnisti :D voitin pääsyliput Tampereen messuille. Nähdään siellä, kaikki joukolla mukaan.

6 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Aikas söpö on tämäkin:) Ja onneksi olkoon pääsylippujen voitosta!!Minäkin olen menossa Tampereelle, tosin vasta sunnuntaina kunmeiltä päin on silloin kuljetus...no eipä tarvi niin paljon ostaa kun kaikki on loppu!!

tia kirjoitti...

Kaunis kortti ja hieno voitto, minäkin olen kerran voittanut sinne lipun.

Kiti kirjoitti...

Todella suloinen kortti :) Ihana sarah tytsi tuossa kisun kanssa olet todella kauniisti koristellut kortin. Tuo pitsinaru on kruunaus :)

Vilma kirjoitti...

Ja kaiken päälle kynttilöissä hyvä tuoksu. Kiitos! :-)
T. sisko

Apris kirjoitti...

Tosi kaunis kynttiläkortti. Tykkään värimaailmasta ja nuo pitsit ovat todella kauniita. Onnittelut voitosta. Minä voitin lipun Klemmarikellarin arvonnasta ja perjantaina olisi tarkoitus messuille suunnistaa =D

Ritva kirjoitti...

Voi, kun tämäkin on niin suloinen - kyllä nyt pitää tarttua itsekin tuumaan ja härkää sarvista ja yrittää tehdä tämä malli....