sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kukkakeiju ja muita kortteja

Itselläni oli pidennetty viikonloppu. Perjantai meni ostoksilla, lähinnä vaatteita. Tällä kertaa ei korttitarvikkeita tai no joo. Kaksi puoleista teippiä jota kokeilen tässä joskus ja kakkupaperia kortteja varten mutta niihin meni vain 3 euroa.
Viikonlopun aikana tuli tehtyä monessa otteessa näitä kortteja. Leikattua vähän silloin ja tolloin jolloin oli pieni pätkä aikaa. Nyt kasailin nämä ja pari muuta mutta niistä sitten myöhemmin.

Nämä kukkakeijut ja hennot kukat ovat haaste leikatessa, ettei leikkaa hentoja osia rikki. Itse käytän takana teippiä, sillä saa tuettua paperia ja ei niin helposti leikkaa osia rikki. Itse ainakin vielä leikkaan kaikki kuvat. Mulle se on rentouttavaa puuhaa ja sillä voi "tyhjätä" päätä viikon kiireistä ja muista asioista.

Tässä käytin taustalla tapettia, jota voisin ajatella laittavani jopa omalle seinälle vaikka kuvio on aika iso ja himpun romanttinen.


Näitä pitkiä kortteja on tullut jostain en enää muista mistä. Mutta ne ovat mulle jostain syystä kamalan vaikeita malleja. On vaike rakentaa korttia pitkään ja kapeaan korttipohjaan jossa on vielä reikä. Tänään tällaisia huomenna jotain muuta.

2 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt, vaikea on tuollaiseen korttipohjaan suunnitella, hyvin onnistuit.

Hilkka kirjoitti...

Kyllä olet taas onnistunut hienosti:))Ja edelleen nostan hattua että jaksat noita leikellä...eiks käy käteen? Minä olen nyt nyplännyt jämälangoista mökillä pitsejä kortteihin...siinäkin voi aivot tyhjentää:))