keskiviikko 6. tammikuuta 2010

APUVA, en jaksa purkaa enää! Juolukka-polvisukka?!

Apuva, en jaksa purkaa ja aloittaa uudelleen, kun mettään mennään :(

Onko joku tehnyt onnistuneesti Juolukka-polvisukat? Ohje löytyi Suuri Käsityökerhon lehdestä nro 8/2009. Olen tehnyt niitä tänään jo vaikka kuinka kauan ja en saa onnistumaan (koko päivä tuhraantunut) :( Olen purkanut ja aloittanut uudelleen, purkanut ja aloittanut uudelleen. purkanut ja al...............
Tuttava on tehnyt saman ja emme saa hommaa mitenkään onnistumaan. Auttakaa nyt ihmeessä! Olen luvannut yrittää tehdä polvisukat kummitytölle, mutta kun en saa edes kuviota onnistumaan, en voi edes yrittää :(
Olenko tumpelo vai onko ohjeessa joku virhe? APUVA!?!?!?!?
Käykö langaksi Nalle?

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Voi harmi, ettei ala onnistua. Minulla ei ole sitä lehteä enkä muista olenko nähnytkään, joten en suoralta kädeltä osaa sanoa mitään. Mutta saatko lähetettyä minulle sen ohjeen, niin yrittäisin katsoa. Jos saat skannattua ja lähetät s-postina, joutuu nopsaan.

Hilkka kirjoitti...

No en minäkään osaa neuvoa kun ei ole tuota lehteä mutta näyttäis siltä että ohjeessa on vikaa....on niitä ollut ennenkin. Oletko tarkistanut ettei seur. numerossa ole korjausta?

Marjut kirjoitti...

Ohjeessa on virhe. Linkki korjaukseen löytyy blogistani:

http://marjutj.vuodatus.net/blog/2205685/kovan-onnen-sukat/#comments

Onnea neulomiseen; minultakin meinasi hermot mennä ennen kuin löysin tuon korjauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa aina soittaa tai laittaa sähköpostia ohjetiedustelussa olevaan paikkaan, ennen kuin menettää hermonsa. Jo pieni kirjoitusvirhe saattaa vaikuttaa paljon. Tässä oli kyllä kyseessä vähän isompi virhe, toivottavasti sait korjauksen avulla sukat tehtyä.

Marjo kirjoitti...

Kiitos kaikille joilta sain apua!
Juolukkasukat olivat kuitenkin minun kärsivällisyydelle aivan liian monimutkaiset. Matleenan avustamana sain kuitenkin pitkät sukat tehtyä ja kummityttö on tyytyväinen katso 6.3.2010 postaus.