lauantai 12. syyskuuta 2009

Se kukkii ja muuta höpinää

Keskustelin mieheni kanssa että kyllä Keisarinelämänlanka joutaa jo parvekkeelta kokonaan pois kun se roskaa niin paljon. Olin samaa mieltä ja annoin jo luvan sen poisvientiin mutta meninkin katsomaan sitä ja SE KUKKII!!!!! =)


Siinä oli kaksi kukkaa jotka olivat auki ja paljon nuppuja. Sain muutamasta kukasta jo kuvan. Kukka kestää vain päivän. Mutta on niin kauniin värinen. Kannatti odottaa.


Tänään täällä oli mitä kaunein päivä. Olimme äsken pyörälenkillä. Ihanaa kun ihmiset joilla on omenoita yli oman tarpeen, oli laittanut ämpäreissä niitä portin pieleen ja lapun saa ottaa. Mukaan lähti muutama omena. Olen kyllä saanut myös työkaverilta omenoita joista on tullut keitettyä hilloa.

Tämä kukkaloisto on meidän lenkkireitin varrelta, paikalla on kaupungin yksi aarimaa. Eikö ole
aivan ihastuttava väriyhdistelmä.

Viikolla alkoi sitten minun isompi elämäntapa muutos tai vain pelkkä muutos. Ne jotka tuntevat minut tai ovat nähneet kuvia, ovat varmaan huomanneet että olen vähän isompi ja pyöreämpi
"tyttölapsi". Meillä täällä alkoi ryhmä BMI +30 jonka tarkoituksena on saada tuota lukua vähän alhaisemmaksi. Minä ilmoittauduin mukaan. Eka tapaaminen oli ja nyt sitä kirjataan ylös mitä sitä syödään ja miten ja missä liikutaan.
Nyt kotitehtävänä on kirjata kolmen päivän aikana kaikki mitä suusta menee alas. Sitä ruokaa ja juomaa menee muuten paljon vaikka olisi normaalipainoinenkin saati me muut. Samoin kirjaamme kaiken liikunnan. Nyt olen muuten ruvennut välttämään tuota hissiä mikä meidän rapussa on. Sen käyttämisestä kun pääsisi eroon. Toivottavasti joulukuun alussa jolloin tuo ryhmä loppuu tämän syksyn osalta, oma BMI luku olisi pienempi mitä se nyt on.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Upea on kukkasi! ;) On se jännää, miten monesti sattuukin käymään juuri noin, että kun on kukkaa pois panemassa, niin sepä alkaakin kukkia! Aivan kuin ne aavistaisivat ja päättäisivät näyttää taitonsa! ;D

Tsemppiä sinulle muutoksessa isosta tytöstä vähän pienemmäksi! ;)

Vilma kirjoitti...

Onnea matkaan! :-)