sunnuntai 16. elokuuta 2009

Kuulumisia, kortteja, kuvia ja hemmottelua

Onpa taas vierähtänyt aikaa kun viimeksi päivitin. Viime viikonloppuna kävin kotikaupungissani Seinäjoella lomailemassa. Kyllä käy kateeksi, siellä on monta askartelukauppaa täynnä mitä IIIIIIIHANAMPIA TAVAROITA. Paperinauha on avannut oman liikkeen, Vapaudentiellä. Valoisa ja ihnaaaaaaa tavaraa täynnä :)
Näpsäkkä on avannut myös liikkeen Keskuskadulle. Sielläkin kaikkea ihanaaaaa :)
Molemmille riittää varmaan asiakkaita. Onnea vaan molemmille.
Pää täynnä kaikkea ideoita, onneksi siskolikka oli mukana, pitämässä huolta muuten en olisi päässyt pois ollenkaan. Onneksi Seinäjoella asuu sukulaisia, kun heitä käy katsomassa voi täydentää aina varastoja kaikella TARPEELLISELLA :D

Tässä uusi 3d pyramidi, olisi pitänyt vain toteuttaa matalammilla tyynyillä, tyynyt ovat 3mm Nyt tämä pyramidi on aivan liian korkea, minun makuun. Sisäosaa pyöristin että sain sen asettumaan kauniimmin.

Uutta korttimallia kokeilin myös tämä on ihan kiva malli, sopii pieniin tai mini kuviin. Joskus kun ei millään tahdo löytää niille käyttöä.


Kaiken tämän korttihemmottelun lisäksi sain syntymäpäivälahjaksi jotain todella kaunista ja ihanaa(syntymäpäivät on vasta syyskuussa). Tämän kauniin rintaneulan sain :D

Isäni harrastaa kivien hiontaa. Isäni on suunnitellut korun sekä hionut kiven. Kivenä on Spektroliitti. Hopeatyön on toteuttanut Jenni Köykkä. Jenni on suunnitellut muuten myös Lauri Tähkälle koruja. Minua on hemmoteltu ennenkin kauniilla koruilla. Nyt vaan meni talvitakki uusiksi. Tänä koru tarvitsee kauniin tausta eli uuden takin.

Eilen oli Marjon päivä, silloinkin minua hemmoteltiin. Sain kauniita kukkia ja itse kasvatettuja perunoita. Jopa kahteen kertaan. Tänään niitä on sitten syöty ja olivat niin hyviä. Ja niin siinä kävi että niitä tuli syötyä enemmän kun on tarpeen ;)


Tähän viimeiseksi laitan kuvan meidän parvekkeelta, kyllä se keväällä istuttama Keisarinelämänlanka on menestynyt vaan en saa sitä kukkimaan. Lehteä on kyllä vaikka naapureille antaisin puolet mutta tämä ei kuki. Vähän harmittaa, pitää vaan toivoa että ehtisi vielä kukkia.

7 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

No mutta hyvänen aika!, unohdin sun nimipäivän onnitella! Myöhästyneet nimpparionnittelut!! :-)

tia kirjoitti...

Onnea, aivan mahtavan hienon korun olet saanut, ei kulje toista vastaan. Kokeilin tehdä yhden pyramidin ja minusta se tuli liian korkeaksi 2mm tarroja oli.

saril kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut!!
Tuo koru on mielettömän HIENO -upea kerrassaan!!

Molemmat kortit on hienoja -tuo pyramidi kortti on hurjan nätti:)

Jaanabella kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut nimipäivä "kaimalle".
Kauniin rintaneulan olet saanut!

Ritva kirjoitti...

Kivoja kortteja ja aivan upea koru, onnea etukäteen :)

Hilkka kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut minultakin!
Aivan upean korun olet saanut...siitä vaan sitten takkia hankkimaan:))
Ja kauniita kortteja, minulle ei nuo pyramidijutut ole olleskaan iskenyt:))

Marjo kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja Jaanalle myös ne myöhästyneet onnittelut.