sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kauniin päivän kuvia

Täällä on ollut mitä upein aurinkoinen päivä. Piti lähteä ulos, kevät on tullut, sillä piti kaivaa aurinkolasit esille. Tässä on kävelyretken tuloksia.


Aina siellä missä ihmisiä liikkuu syntyy polkuja.Joku uhkarohkea on kokeillut onneaan, se kesti. Itse en uskalla lähteä jäälle enää, ei ole ollut kunnon pakkaisa ja jäät ovat arvaamattomia.


Samalla jää tekee joskun tällaistä kaunista taidetta.Aurinko lämmittää jo niin että se sulattaa lunta, milloin tällä puistokujalla on lehdet ja vihreää?

4 kommenttia:

Kahvinpapu kirjoitti...

Onhan kauniita kuvia:)
Mekin saimme täällä nauttia tänään todella keväisestä ilmasta, lapsetkin kaipasivat silmilleen pulkkamäessä aurinkolaseja:)
Itse odottelen kuumeisesti, että pääsen kukkapenkkejä kuopimaan ja tutkimaan myyrien tuhot...niitä näyttää paljastuvan lumen alta jo nyt..kaluttuja pensaita..:(

Matleena kirjoitti...

Voi kun teillä oli kaunis päivä! Meillä oli eilen tuollainen sää, tänään pilvistä mutta muuten kiva ilma. Tien pinnat alkavat sulaa täälläkin ja räystäät tippuvat. Kevät tulee! ;)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Eilinen oli meilläkin täällä Etelä-Karjalassa yhtä kaunis päivä. Mutta se meni työn merkeissä. Työpaikan ikkunasta näkyy läheisen järven jäälle, kyllä auringon palvojia jäällä riitti ja hyvä niin.

Marjo kirjoitti...

Tänään on aivan toisenlainen päivä, lunta tullut koko päivän. On vielä kamalan liukasta :( lumi sataa jään päälle ja oikeastaan mitään ei ole hiekoitettu. Mitenhän huomenna pärjää ulkona kaatumatta?